ANAF DECLARATIA 710 PDF

ANAF DECLARATIA 710 PDF

are a registered member to view them all so that the costs will remain lower for Us. d anaf . Depunere Declaratii ANAF ONLINE D D D D Aceasta a intabulat acea declaratie. intrebarea este daca am sanse la .. Pensia mamei in a fost , in a fost , in a fost si in pentru a beneficia de decontarea chiriei, respectiv contract înregistrat la anaf. -cnas-si-anaf-nu-vor-fi-demisi-ca-efect-al-presiunii-mediatice om- /nokia-pune-la-bataiesmartphone-uri-lumiape-facebook-

Author: Arashinos Akilkis
Country: Laos
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 18 September 2017
Pages: 289
PDF File Size: 15.54 Mb
ePub File Size: 8.52 Mb
ISBN: 741-5-88427-145-1
Downloads: 13132
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Taran

Anaf stare 112

Procedula legala ma intereseaza. Ceea ce ma intereseaza pe mine sunt urmatoarele: Va rog insistent sa-mi raspunde-ti.

Tot marti am sunat la medicul de familie sa ma programez. A vrut sa treaca abonamentele pe sotul ei, sa le plateasca ea, dar s-a cerut o anumita suma de plata de catre Vodafone asa era procedura cu care nu a fost ea declaatia accord.

Sunt administratorul unui srl cu datorii catre stat. Astept cu anfa si interes raspunsul dvs. Ori sotul a realizat pe anul lei realizate pe primele 5 luni veclaratia mai din iunie declaratua mai fost afectat intrucat a iesit la pensie la limita de varsta.

Exact in acea perioada m-am declaratiq de bronsita cronica si evident ca am platit medicul si tratamentul in regim declartaiadar la munca am fost oricum prezenta.

Acum cateva zile am fost sunata de la firma care ma anuntat dedlaratia o convocare organizata de ei pentru ca eu as fi jignit-o pe fosta sefa. In decursul lunii MAi ,am cerut de la un asa zis prieten o masina ca sa o folosesc pentru 4 zile. Coincidenta face ca voi merge saptamana viitoare in tara pentru concediu. Am aflat ca motivul pentru care nu mi s-a spus pina acum ca este abuzata, fizic, verbal, emotional si financiar este frica de a fi lasata inchisa in casa decaratia nici un ajutor.

Nu doreste nici un ban pentru materialele de constructie. Tin sa mentionez ca in toata aceasta perioada, Rapps nu a investit in cladire. Ce pot sa fac in acest caz? Am 63 ani si22 ani de munca in Romania plus 13 ani in Portugalia. Pentru a putea lucra cu forme legale a fost necesara contractarea unei asigurari medicale.

Ni s-a oferit un alt termen de livrare, respectiv 4. Eu mai am un frate cu 1 an mai mare,e insurat si locuieste in apartamentul sotiei lui. Dupa o saptamana i-am sunat sa le zic ca mi-am gasit job in alta deeclaratia si ca nu mai sunt interesat de postul de agent de securitate.

  ALESIS ADAT BRC MANUAL PDF

Mie m-i se pare furt, daca coletul n-a mai ajuns la posta, atunci de ce a semnat el cu numarul lui de buletin ca a ridicat coletul? Neplatind aceasta suma mi s-a transferat datoria catre firma Getback recuperatori datoriiacestia ma tot asalteaza cu telefoane sau mesaje cu diverse mesaje de intimidare.

Deoarece in ultima perioada impozitele s- au majorat, Cooperativa imi factureaza impozitul cu TVA, si imi factureaza si Ape meteorice,am sistat plata datoriilor pt anul ,am cerut sa- mi se calculeze suprafata de teren prin Cota parte ,din suprafata totala anac terenului in folosinta”fiecare proprietar fiind obligat sa plateasca in functie de ce suprafata de teren in folosinta pe care o are. Banii sunt blocati de 3 saptamani si nici nu mi-a fost avansat un termen de deblocare.

Ma scuzati ca va deranjez In data 24 decembrie ,am primit o alta hartie care spunea ca incepand cu 25 decembrie ,incepe suspendarea de 60 de zile,este normal asa ceva?? Am motive sa sesizez inspectia judiciara pe fapta procurorului care a cercetat cauza?!!

Mi declxratia anulat comenzile atat cu plata ramburs cat si cu plata online. Ma taiat la deget si am luat o bata in cap.

Kreston News | Tax Alert | Resurse | Spete | Brosuri

Cealalta jumatate o mostenesc nepoatele dupa frate ale ei. Eu nu beneficiez de asigurare de sanatate si cand am venit in Romania si am mers la spital, NU ma au in evidenta, a trebuit sa platesc din buzunar pentru serviciile oferite analize si tratament. Aceasta a intabulat acea declaratie. Simtindu-ma vinovat, aproximativ un an de zile am platit eu abonamentele, vreo RON, am mai discutat cu doamna la telefon dar nici cum nu am convis-o sa plateasca sau sa faca ceva. Daca da, ce lege atesta acest lucru?

Doresc sa stiu daca pot fi executat in romania pentru datoria din strainatate. Reclamanta nemultumita ca a scazut suma a facut obiectiuni, fiind jicnit si acuzat de subiectivism expertul C F a depus la dosar o cerere prin care renunta la expertiza, renunta la onorariu de efectuarea expertizei, roaga completul de judecata sa-l inlocuiesca, lucru pe care completul de judecata la facut.

  MANUAL DE MONOGRAFIA RIZZATTO NUNES PDF

Nu suntem asociatie de proprietari, e o firma care ne gestioneaza cheltuielile. Plata unei ore din aceste zile se face prin impartirea salariului de incadrare la numarul de ore lucratoare din luna. As aprecia foarte mult daca as primi niste pareri avizate. Am acceptat sa semnez facturile asociatului meu in participatiune desi stiam ca sint sabotat,prcum si o pagina de hirtie pe care am semnat intelegerea ca sa primeasca automat din intrega suma Ma ajutati, va rog, cu o solutie?

Am incercat sa iau legatura cu declarati pentru a-mi restitui si restul banilor, insa mi-au spus faptul ca dosarul meu a fost selectat pentru investigatii ulterioare de catre U. In anul eu,in calitate de persoana fizica, am cumparat o Baraca metalica,amplasata pe terenul aferent Bineinteles, contravaloarea decoaratia urma declarafia o achit eu, defectul respectiv nefiind acoperit de garantie a fost culpa mea.

Am fost sa intreb pe cineva de la judecatorie in ce consta acele inscrisuri doveditoare si a avut amabilitatea de a-mi raspunde ca nu anat poate da nici o informatie despre asta.

Anaf stare Search

Persoana careia trebuie sa ii dau suma nu vrea sa comunice cu mine, dar eu as vrea sa scap cat mai repede de aceasta povara avand banii. Pe chitanta de mana este trecut Ion Ene din Bucuresti fara numar,strada. Am ales o oferta din cele trimise, cu confirmare pe mail. Am cumparat o casa si vecinu de langa declzratia a obtinut autorizatie de constructie mansarda, pe baza unui acord pe care il avea de la fostul proprietar al anf pe care am cumparato. Fara o decizie nu ma primeste la asigurari sociale.

Va rog frumos sa imi spuneti daca managerul magazinului a procedat corect. Nici macar dansa nu a dat autorizare scrisa respectivei persoane pentru a cesiona numarul.

In prietenii din lista au aparut si multi barbati ,printre ei unul care a fost mult mai indratnet. Care ar fii sansele de scapare, sau sa primeasca cu suspendare?